Despre mine

Despre mine

Mă numesc Diana și ajut femeile din jurul meu să trăiască în armonie, de mai bine de 3 ani. 

Câțiva ani în urmă nici nu m-aș fi gândit că aceasta va fi misiunea mea în viață. Totul a început atunci când am avut o perioadă dificilă în viața mea, cât emoțional, atât și fizic. 

Am trecut printr-o depresie severă și atacuri de panică. Iar pe lângă astea, am aflat că am și un chist ovarian, care îmi provoca dureri insuportabile și trebuia operat. 

În acea perioadă eu încă nu cunoaștem ce înseamnă puterea gândului, legea atracției și toate lucrurile pe care le cunoaștem noi acum. În acea perioadă în Moldova nimeni nu discuta despre astfel de lucruri. Era ceva nou, chiar aș zice straniu, pentru majoritatea. 

Călătoria mea în lumea spirituală a început odată cu acea perioadă, pentru că am simțit că nu vreau să merg pe calea tradițională de vindecare. Simțeam și credeam în interior că noi avem capacități miraculoase. 

Atunci am început să caut și să citesc despre vindecare prin puterea gândului. Cum funționează, ce înseamnă, cum are loc etc. După ce am acumulat destulă informație și am găsit multe exemple de oameni care au reușit să se vindece prin puterea gândului, am început și eu acest experiment

Mi-am creat un program de practici, pe care am simțit că trebuie să le fac și, timp de câteva săptămâni, am urmat programul meu. Nu știam exact ce fac, dacă fac corect, dar am mers intuitiv în acestă aventură. 

Cu o zi înainte de intervenția chirugicală planificată, am fost la un control medical pentru a verifica care este situația la moment. Nu credeam că am reușit să schimb ceva într-un timp atât de scurt. Dar, m-am înșelat!

Cât eu, atât și doctorul am fost super mirați când am aflat că chistul a dispărut. Nu puteam să cred că eu am reușit, că astfel de lucruri chiar funcționează. Totul s-a aliniat exact conform vizualizării mele. 

Această experiență a schimbat totul în viața mea. Atunci mi-au apărut atât de multe întrebări, una din ele fiind: Cum e posibil să funcționeze un conecept atât de vag ca puterea gândului? 

Din acea zi am început să caut răspuns la întrebările mele. Petreceam zile întregi să studiez diferite domenii: biologie, neurobiologie, fizică, psihologie, psihosomatică, medicină biologică, epigenetică, biohacking, spiritualitate și tot ce ține de energie și conștiință. Pentru mine era important să înțeleg explicația științifică și logică a lucrurilor. 

Odată cu aprodunarea în aceste subiecte, am început tot mai mult să aplic informațiile acumulate în viața de zi cu zi. Am pornit pe calea transformării și cunoașterii interioare. Pentru că doar cunoașterea personală, prin trăirea experienței, are o valoare adevărată. 

Iar într-o zi, am decis că vreau să ajut și oamenii din jurul mău să privească lucrurile diferit și să își schimbe realitatea. Atunci am creat platforma RESELF 360 și am început să duc cursuri pentru femei. 

Fiecare curs și produs creat de mine este unic în felul său. Unicul lucru pe care mă bazez în lucrul meu este inspirația și ceea ce simt că trebuie să fac sau să transmit. De aici și rezultatele miraculoare la care ajung participantele mele.

În aproape 3 ani, am reușit să inspir și ajut mai mult de 2000 de persoane. Am creat cursuri transformaționale, produse unicale și am adus în societatea noastră o nouă viziunea asupra vieții.  

Acum RESELF 360 este o companie internațională, fondată în Marea Britanie.

- Diana Capița, CEO

Înapoi la blog